Home > Event > TEDxGorinchem

TEDxGorinchem

TEDx, de onafhankelijke variant van de beroemde TED-events, komt naar Gorinchem. Op 17 januari is er een avondvullend programma met inspiratievolle presentaties in theater Peeriscoop. Verschillende lokale en nationale sprekers geven hun kijk op het overkoepelende thema ‘Inspire the community’.

Tijdens een TEDx-event passeren diverse sprekers de revue met verhalen of visies die inspireren. Het centrale thema is over het algemeen vrij breed gekozen, zodat de talks over allerlei onderwerpen kunnen gaan. Zo zijn alle presentaties interessant voor de bezoekers en altijd meerdere ook direct relevant en toepasbaar in de eigen situatie. Bovendien worden er enkele officiële TEDTalk video’s getoond met internationale topsprekers.

Op TEDxGorinchem spreekt onder andere Fred Vahlkamp over hoe hij zorg en maatschappij op een succesvolle manier heeft weten te integreren. Daarnaast zal Pieterjan van Wijngaarden vertellen over zijn visie op bedrijven als community. De komende weken zullen we meer sprekers bekend maken.

Kaarten gaan binnenkort in de vrije verkoop, het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie over TEDxGorinchem op ted.com of Facebook. 

Datum

Contact

Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11B Gorinchem
06-22841919

Aankomende evenementen