Home > Event > Eva van den Bosch | Loena’s sterrennacht (6+)

Eva van den Bosch | Loena’s sterrennacht (6+)

Woensdag 24 april komt Eva van den Bosch naar Theater Peeriscoop. Eva is een nieuw talent uit de stal van Productiehuis Peeriscoop. En zij wordt, in het kader van talentontwikkeling, gecoacht door Fred Delfgaauw. Eva speelt en zingt met onwaarschijnlijk mooie stem “Loena’s Sterrennacht”. 

Een verhaal over dappere buitenbeentjes. Een verhaal over zien en gezien worden, in het licht en in het donker. Met lichtbeelden, schaduwfiguren, poppen, live filmbeelden en met prachtige muziek.

Op één van haar nachtelijke tochten doemt er plots een schaduw op in het schijnsel van de lantarens. Een losse schaduw zonder iemand er aan vast. Van wie zou de schaduw zijn? En zo ontmoet Loena elke nacht weer een bijzondere schaduw. Dansende olifanten, poëtische bokken en een stille clown. Al deze nachtvrienden neemt ze mee in haar tas die steeds voller wordt. Tot op een zekere nacht de hele bende een geweldige, lange vrolijke parade van grappige buitenbeentjes wordt, die door de stad trekt. In de wondere wereld van Loena wil je graag verdwalen.

Deze muzikale voorstelling is een vrolijke familiebelevenis voor iedereen vanaf 6 jaar. De voorstelling begint om 14:00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Voor de kinderen is er gratis ranja en iets lekkers.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022.

Datum

Contact

Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11b
0183-690022

Aankomende evenementen